Wat leuk dat je op mijn website komt kijken!

Mijn naam is Karin Buurlage en heb samen met mijn man een kapsalon sinds 1995.  Eerst hebben we het familiebedrijf van mijn oom en tante overgenomen en sinds 2008 zijn we eigenaar van Kapsalon Cresta in Winschoten. Ik ben op mijn 15e officieel begonnen met het kappersvak in het bedrijf van mijn oom en tante in Groningen.

Vanaf mijn derde jaar riep ik al dat ik kapster wilde worden mede door het wekelijkse bezoek aan mijn oom en tante en natuurlijk de aandacht die ik kreeg van de medewerksters, die mij op een kapperskruk door de salon lieten racen! 🙂

Vanaf mijn negende ben ik hun mee gaan helpen in de schoolvakanties en toen ik wat ouder was kwamen daar ook de zaterdagen bij. Ik had en heb een enorme drive en passie voor het kappersvak in al zijn facetten.

Inmiddels heeft het professioneel krullen knippen meer aandacht gekregen de afgelopen jaren en heb ik mijn kennis en kunde meer verdiept door verschillende krulkniptechniek cursussen te volgen o.a. de CC1 krulkniptechniek-methode en het Freehands haar droog knippen en natuurlijk heel belangrijk de CG- methode.

Ik vind het super om van mijn doorgewinterde krulklanten te leren, maar ook om de krullies die net zijn begonnen met de CG- methode de weg te wijzen naar een prachtige krullenbos en je krullen in een model te knippen wat bij je past.